woensdag 22 september 2010These are things I crocheted about two months ago, between which some trials of never crocheted things. The white center on the right has been taken from a recent Burda-review.

Dit zijn dingetjes die ik circa twee maanden geleden gehaakt heb, waartussen ook proefjes van nooit eerder gehaakte dingen. Het witte tafelkleedje rechts heb ik in een recent, klein Burda-boekje/tijdschrift gezien.

4 reacties:

Op 22 september 2010 om 14:43 , Anonymous Anoniem zei...

Hallo Lia,

Daar hadden we allebei hetzelde idee. Heb deze week ook zoiets gehaakt :))
Ik vind die kleine dingetjes altijd leuk om tussendoor te haken

groetjes, lilly

 
Op 22 september 2010 om 15:02 , Blogger Roos zei...

ik zit tussendoor ( vaak in de auto of bij de tv ) ook zomaar kleine haakwerkjes te prutsen, zoals bloemetjes, ronde gehaakte kralen etc. Ze komen altijd wel weer eens van pas om iets mee op te sieren of voor aan een sleutelhanger.
Ik vind de tulp erg mooi gemaakt, misschien leuk om op een kaart te plakken? Lia ik wil je bedanken voor de aardige reacties die je keer op keer geeft op mijn berichtjes. Ik stel dat zeer op prijs! tot de volgende keer weer, groetjes Roos

 
Op 22 september 2010 om 19:15 , Blogger Francien zei...

Ook ik zit altijd wel een of ander dingetje te haken...met de kleine bloemetjes doe ik meestal wel wat maar en de andere belanden in een doos totdat ik ze kan genruiken...geen tijd om stil te zitten en niks te doen...gek is dat hè...ik moet altijd wat friemelen...het liefste met de tv aan waarvan ik dan de helft mis..jou kleine dingetjes zijn enig hoor...ik vind de tulp een schatje...
groetjes Francien.

 
Op 23 september 2010 om 19:26 , Blogger MamaLezlie zei...

Lia, so cute! Good job!!!

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage